Sport

7 tuti tipp, hogyan fogyókúrázz a Pokémon Go segítségével

7 tuti tipp, hogyan fogyókúrázz a Pokémon Go segítségével
Az új játék ráveszi az embereket, hogy kimozduljanak az otthonaikból. Ez segíthet leadni pár feles kilót.

A nemrégiben megjelent Pokémon Go hatalmas sikert aratott az Amerikai Egyesült Államokban, és más országokban egyaránt. Hamar túlnőtt egy egyszerű, korszerű hóbort mértékén.

Az új játék nagyszerűen ráveszi az embereket, hogy kimozduljanak az otthonaikból, és ugyanakkor a komfortzónájukból is. Sokaknak ez segíthet, hogy leadjanak pár feles kilót.

A játékosok igyekeznek minél több Pokémont megszerezni, ám ez fizikai erőfeszítéseket igénylő feladat. Próbáld ki valamelyik, vagy akár az összes tippet, aminek a segítségével mindenféle felhajtás nélkül fogyókúrázz, miközben élvezed ezt az ikonikus játékot.

  1. Erőteljes csapatmunka. Szervezz egy Pokémon Go csapatot, akikkel megoszthatjátok a tapasztalatokat, a felfedezéseket, és az eredményeket. A csapatban való játszás még jobban megnöveli az ember hajlandóságát, hogy mozogjon, tegyen valamit.  Ebben az esetben arra, hogy aranyos szörnyecskékre vadásszon. Ugyanakkor nehezebb a kutatásra, mint fizikai feladatra gondolni, hogyha csapatban van, hiszen így, ha lehet, még sokkal szórakoztatóbb a Pokémonok megkeresése, és begyűjtése.
  2. Koordinációs mozgás. Gyorsabban kell mozognod ahhoz, hogy sikeres legyél a Pokémonok felkutatásában. A játék hevében a résztvevők különböző módokon változtatják a helyzetüket. Ügyelj a mozgásodra. Amikor különböző szögekből vizsgálod a tárgyakat, ne csak a szemedet használd, a fejedet is forgasd. Ügyelj a csípőd mozgására. Kellemes meglepetésként fog érni a felfedezés, hogy milyen gyorsan tudod majd koordinálni a mozgásodat, és, hogy ez a fajta alakformálás mennyire növeli majd ez az önbizalmadat.
  3. Változatosság. Ha változtatsz az útvonalaidon, akkor több lehetőséged lesz felfedezni, és elkapni a Pokémonokat. Akkor se kell kétségbe esned, ha elszalasztasz egy lehetőséget, hiszen így is el tudod mondani, hogy láttad azt a bizonyos fajtájú Pokémont, és akkor sem volt hiábavaló, hiszen ez az idő élvezetes játékkal telt. Még érdekesebbé teheti az utazást, ha az utat a barátaiddal teszed meg, és együtt élvezitek a kalandos játékot. Mi lesz ennek az eredménye? Hát az, hogy nem csak, hogy szorosabbá teheted a barátságokat, de még fogysz is közben.
  4. Fogyókúrázz úgy, hogy közben növeld az állóképességedet. Törekedj arra, hogy minél változatosabb szintkülönbséggel rendelkező terepen játszd a Pokémon Gót. Ez segít az állóképesség növelésében, és erősebbé tesz.
  5. Fontos a motiváció. Extra kalóriákat égethetsz el, ha megnyújtod a lépteidet, mielőtt „elkapod az összes kis nyavalyást”. Fedezd fel a környéket, miközben Pikachura vadászol. Ahelyett, hogy sétálnál, vagy gyalogolnál, inkább kocogj a kedvenc PokéStopodhoz, hogy beszerezhesd az új játékeszközöket. Mindig tartsd észben, hogy nem csak Te vagy a világon, és vigyázz, nehogy játszás közben veszélybe sodorj valakit, vagy közlekedési balesetet okozz.
  6. Fejleszd a képességeidet, és a technikádat. A Pokémon Go főleg annak köszönheti népszerűségét, hogy arra készteti az embereket, hogy a szabadban, mozgással töltsék az idejüket. Menj a csapatoddal a Pokémon Edzőtermekbe, és vegyél részt az edző csatákban több, vagy több célponttal. Ez egy remek módja annak, hogy úgy élvezd ki a játékidőt, hogy közben egészségesebb, és fittebb leszel.
  7. Frissítsd fel magad. Az, hogy lefogysz, egy extra előnye ennek a mozgás-orientált szórakozásnak. Még akkor is, ha jó formában vagy, nem árthat a testednek egy kis izomfejlesztés, és fizikai munka. A mozgás ugyanakkor segíthet az agyvérzés megelőzésében, szóval keresve sem találhatnál jobb elfoglaltságot, mint a Pikachu vadászás közbeni gyaloglás, vagy kocogás.
    Tudj meg minél többet arról, hogy a környékeden hogyan játszhatsz Pokémon Go-t. Biztos, hogy nem vagy egyedül. Fogyókúrázz úgy, hogy közben mindenféle korosztályba tartozó emberekkel ismerkedsz, akikben talán az egyetlen közös nevező az, hogy épp annyira élvezik a játékot, mint Te.

7 tuti tipp, hogyan fogyókúrázz a Pokémon Go segítségével

Kattints a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Népszerű

Pokémon Go őrület tombol szerte a világban. Nekünk is bejön, indítottunk is rá egy oldalt. Most olvasod!

Csatlakozz Te is a közösségünkhöz és oszd meg a tapasztalataidat a csapattal. Cserébe mi is sok infóval ellátunk a játékról! :)

Kategória

Copyright © 2016 Pokémon Go Start

Felülre